Kreditkonton och snabblån som godkänner betalningsanmärkningar:

Vi har INTE tagit med högkostnadskrediter eller långivare som använder fasta avgifter!

Kreditgivare:Kreditbelopp och ränta:ÅlderUC & Betalningsanmärkning:
MeraxKreditkonto / kontokredit

✔️ 3 000 – 30 000 kr
✔️ Ränta: 25,95%

✔️ Ålder: minst 18 år
✔️ Kreditupplysning: UC

✔️ Betalningsanmärkning: Ok
Grundvillkor: Minst 18 år gammal och en årsinkomst på minst 150 000 kr. Svenskt personnummer och folkbokförd i Sverige. Inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden.

Inga avgifter, du betalar enbart ränta! Vid eventuell sen betalning av lånet så tillkommer påminnelseavgift.

Utbetalning: Kreditansökan behandlas inom 24 timmar. Utbetalning sker direkt efter att ansökan beviljats och pengarna finns på ditt konto samma dag eller senast dagen efter.
✔️ Ansök med BankID✔️ Betyg TrustPilot: 4,5 av 5
AnsökRepresentativt exempel är en kredit på 20 000 kronor som återbetalas med lika stora månatliga belopp under 12 månader. Uppläggningsavgift är 0 kronor och aviavgifter är 0 kronor. Nominell årsränta är 25,95 % och den effektiva årsräntan blir 29,3 %. Månadskostnaden kommer att vara 1 910 kronor och du kommer totalt att ha betalat 22 920 kronor (1 910 kronor x 12 månader) när krediten är återbetalad. Detta innebär en kostnad för krediten som uppgår till 2 920 kronor.
Kreditgivare:Kreditbelopp och ränta:ÅlderUC & Betalningsanmärkning:
KontantfinansLån / Snabblån

✔️ 3 000 – 20 000 kr
✔️ Ränta: 25,95%

✔️ Ålder: 18 - 70 år
✔️ Kreditupplysning: Bisnode

✔️ Betalningsanmärkning: Ok
Grundvillkor: Minst 18 år gammal och en årsinkomst på minst 150 000 kr. Svenskt personnummer och folkbokförd i Sverige. Inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden.

Inga avgifter, du betalar enbart ränta! Vid eventuell sen betalning av lånet så tillkommer påminnelseavgift.

Utbetalning: Låneansökan behandlas inom 24 timmar. Utbetalning sker direkt efter att ansökan beviljats och pengarna finns på ditt konto samma dag eller senast dagen efter.
✔️ Upp till två betalningsfria månader per år✔️ Ansök med BankID✔️ Betyg TrustPilot: 4,5 av 5
AnsökRepresentativt exempel är ett lån på 15 000 kronor som återbetalas under 60 månader. Uppläggningsavgift är 0 kronor och aviavgifter är 60 x 0 = 0 kronor. Nominell bunden årsränta är 25,95% och den effektiva årsräntan blir 29,3 %. Månadskostnaden kommer att vara 449 kronor och du kommer totalt att ha betalat 26 940 kronor (449 kronor x 60 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär en kostnad för krediten som uppgår till 11 940 kronor.
Kreditgivare:Kreditbelopp och ränta:ÅlderUC & Betalningsanmärkning:
FrogtailLån / Snabblån

✔️ 5 000 – 40 000 kr
✔️ Ränta: 26,00%

✔️ Ålder: minst 18 år
✔️ Kreditupplysning: Bisnode

✔️ Betalningsanmärkning: Ok
Grundvillkor: Du är över 18 år och har en taxerad inkomst, samt att du är folkbokförd i Sverige och saknar skuldsaldo hos Kronofogden.

Inga avgifter, du betalar enbart ränta! Ok, påminnelseavgift får du betala om du är sen att betala fakturan.

Utbetalning: Godkänts låneansökan vardag före 13.00 så görs överföring till ditt konto mellan 15.00 - 17.00 samma dag. Godkänts ansökan efter 13.00 betalas pengarna ut nästkommande bankdag.
✔️ Ansök med BankID✔️ Betyg TrustPilot: 4,7 av 5
AnsökPrisexempel: Låna 20 000 kr med återbetalningstid på 3 år och nominell bunden ränta på 26%. Uppläggningsavgift 0 kr, administrationsavgift 0 kr, effektiv ränta 29,3%, totalt att återbetala 28 873 kr (802 kr per månad i 36 månader).

Lista uppdaterat 2020-08-04 (med reservation för eventuella fel av oss eller långivare)

Kan jag öppna ett kreditkonto trots att jag har en betalningsanmärkning? Ja, det går ofta riktigt bra, men det beror på flera olika saker.

De flesta bolag som erbjuder kreditkonto har som krav att du inte ska ha någon betalningsanmärkning, men det finns faktiskt flera aktörer som är lite mer toleranta och som tillåter att du har en del betalningsanmärkningar.

Faktorer som avgör om du kvalificerar dig är bland annat hur din ekonomi ser ut i övrigt, till exempel om du redan har många lån eller vilken lön du har.

Dessutom tittar företaget som erbjuder kreditkonto på hur stora belopp det handlar om och hur många anmärkningar du har. Låt oss titta närmare på saken!

Vad är en betalningsanmärkning?

Vad är en betalningsanmärkning?

  • Om du har köpt en produkt eller tjänst av ett företag och inte betalar en faktura i tid brukar företaget skicka ut en påminnelse.
  • Om du inte betalar då heller är det troligt att företaget skickar ett betalningsföreläggande till Kronofogden.
  • Du får därefter ett brev från Kronofogden.
  • Om du inte betalar skulden då registrerar Kronofogden ärendet och du får en betalningsanmärkning.
  • Det är bara banker och kreditmarknadsbolag som kan se om du har några betalningsanmärkningar.

Det är inte kul att få en betalningsanmärkning eftersom det kan ställa till bekymmer om du till exempel vill köpa något på avbetalning, teckna ett telefonabonnemang eller ett lån.

Det händer att det blir fel och missförstånd uppstår mellan dig och ett företag som du har köpt något från. Om det är något som du inte håller med om är det därför viktigt att du tar upp det med företaget i fråga.

Även om ärendet redan har gått till Kronofogden finns det möjlighet att överklaga. Ta då upp det med Kronofogden så att eventuella fel kan rättas till. En felaktig betalningsanmärkning kan nämligen plockas bort.

Hur länge ligger en betalningsanmärkning kvar?

Om du får en betalningsanmärkning ligger den normalt sett kvar i tre år hos företaget som gör kreditupplysning. Det innebär att om du har haft en betalningsanmärkning de senaste tre åren kommer den långivare som du vill öppna ett kreditkonto hos att se det.

Om det däremot är en betalningsanmärkning som handlar om att du misskött en kontokortskredit ligger den bara kvar i två år. Om det har gått så långt att du har fått göra en skuldsanering ligger den uppgiften kvar i systemet i fem år.

Ansök om kreditkonto trots betalningsanmärkningar

Ansök om kreditkonto trots betalningsanmärkningar

Om du vill öppna kreditkonto trots att du har betalningsanmärkningar finns det flera valmöjligheter. En del utgivare av kreditkonto godtar nämligen att du har vissa betalningsanmärkningar. Det går inte att säga exakt hur många betalningsanmärkningar som accepteras eftersom varje långivare gör en individuell bedömning.

Om din ekonomi i övrigt är god, t.ex. om du har en regelbunden och bra inkomst och kanske äger en bostad kan långivaren kanske tolerera att du har fler betalningsanmärkningar. Det finns en uppgift om att vissa långivare hur som helst inte accepterar mer än sex betalningsanmärkningar.

Har du betalningsanmärkningar så innebär det en högre risk för långivaren. Därför är det troligt att det belopp som beviljas för ditt kreditkonto blir lägre än om du inte hade haft några betalningsanmärkningar. Det är också sannolikt att räntan på krediten blir högre.

Vad är en betalningsanmärkning?

Öppna kreditkonto trots betalningsanmärkning

Kreditkonton och snabblån som godkänner betalningsanmärkningar: Vi har INTE tagit med högkostnadskrediter eller långivare som använder fasta avgifter! ...
Läs hela artikeln ..
Räkna på vad du behöver för kreditnivå

Storleken på kreditkontot

När du ska teckna ett kreditkonto är en av frågorna som du behöver ställa dig hur stor kredit ...
Läs hela artikeln ..
Din UC ändras med tiden

Öppna kreditkonto utan UC

Funderar du på att öppna ett kreditkonto men är rädd för att din kreditvärdighet ska påverkas när kreditprövning ...
Läs hela artikeln ..